top of page

Euro-Toques Day - bezoek aan Thuin en de distilleerderij Biercée - 15/04/2024Op maandag 15 april hadden we de gelegenheid om rond te wandelen in Thuin in het gezelschap van enkele Euro-Toques leden en partners. Helaas werd ons bezoek aan de stad en de hangende tuinen onderbroken door de regen. Maar ondanks het slechte weer konden we genieten van de schoonheid van de stad, die zeker een bezoek waard is. Veel dank aan onze gids die de elementen trotseerde om ons te begeleiden.


Daarna hadden we het genoegen om de distilleerderij van Biercée te bezoeken, waar we hartelijk werden ontvangen. Op het programma stonden een rondleiding en proeverij, gevolgd door een cocktailreceptie bereid door Stéphane Grulois.


We willen alle deelnemers bedanken voor hun goede humeur ondanks het sombere weer, hoewel we een paar zonnige perioden hadden.


Het was opnieuw een verrijkende tijd van ontdekking, uitwisseling en gezelligheid.


Over de distilleerderij van Biercée:


"NATUUR, FRUIT EN MENSEN ...


Dit is het leidmotief dat ons elke dag opnieuw leidt in onze keuzes en handelingen. Het is het leidmotief dat de distilleerderij van Biercée in staat heeft gesteld de reputatie van uitmuntendheid op te bouwen die haar kenmerkt sinds haar oprichting in 1946 en die tot op vandaag voortduurt."


"100% NATUURLIJKE KWALITEIT


Elk van onze flessen bevat de natuurlijke smaak van de beste grondstoffen, zonder smaakversterkers of chemische middelen, wat onze absolute prioriteit is."


2 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page