top of page

Euro-Toques Day - Nieuwjaarswensen en bezoek aan de Moutarderie De Ster - 30/01/2024Tijdens deze Euro-Toques Dag bezochten we de Moutarderie De Ster en wensten we onze leden een gelukkig nieuwjaar.


15:30-16:00 - WELKOM - KOFFIE - WATER - KOEKJES


16:00-16:30 - UITGEBREIDE AGM voor leden


16:45-17:45 - RONDLEIDING DOOR DE MOSTERDFACILITEITEN


17:45-20:00 - COCKTAIL diner met nieuwjaarswensen


DE STER MOSTERDMAKERIJ


Meesters in mosterd


“Al sinds 1924 vind je onze mosterd De Ster in gastronomische keukens van chef-koks, maar ook vooral in heel wat koelkasten thuis. Dagelijks vertrekt onze mosterd vanuit ons familiebedrijf in Lubbeek naar de rest van Vlaanderen én ver daarbuiten. Het productieproces van onze mosterd is sinds 1924 haast onveranderd gebleven: vier basis ingrediënten én de mosterdmolen van toen vormen de kern van De Ster. Smakelijk!”


De cocktailreceptie werd samengesteld door Christophe Baert en zijn zoon Richard, van Domaine de la Blommerie. Bedankt voor de maaltijd en de bediening!


Bedankt ook aan Chardonnay Meerdael voor de bubbels!

"Ons doel is om samen met de andere Belgische wijnbouwers onze wijncultuur nieuw leven in te blazen en terug op de wereldkaart te zetten. In België hebben we erg kwaliteitsvolle wijnen en ook wij proberen daar ons steentje toe bij te dragen met onze schuimwijnen. We staan voor professionaliteit en voegen bij onze bubbels ook nog een gezonde dosis ambachtelijke passie. Daarmee hopen we dat onze bubbels gesmaakt worden bij de klant." Paul Vleminckx.


1 weergave0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page